Big Game Fishing

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Kako izgleda jedan ribolovni dan na brodu „MAKAIRA”?

Makaira Big Game Fishing

Makaira Big Game Fishing

Polazak iz luke u Murteru ili po dogovoru, ovisno o dijelu ribolovne sezone, vrsti ribe i ribolova. Uobičajene su 4 vrste BIG GAME RIBOLOVA na tune i gofove; TROLLING, DRIFTINIG, JIGGING i SPINNING. Preporuku i sugestije daje kapetan, a odabir vrste ribolova i ribe ostaje na Vama! Povratak u matičnu luku: u 18:00 h.

Važno je napomenuti da su sav ribolovni alat i mamci dostupni na brodu. No, ukoliko imate vlastitu opremu možete se služiti i njome. Također je bitno napomenuti da se BIG GAME RIBOLOV odvija na otvorenom, gdje more može biti ponekad i dosta valovito!

Odabir ovakvog broda pružit će Vam direktan kontakt s morem i ribom, te omogućiti svakom članu ekipe da aktivno sudjeluje u BIG GAME RIBOLOVU. Brod „Makaira” je marke PROLINE, dužine 10,5 m i širine 3,80 m. Razvija brzinu od maksimalnih 30 čvorova, a brzina krstarenja je inače 20 čvorova. Ima prostrani kopit i kompletno je opremljen za BIG GAME RIBOLOV. Elektronika za detekciju ribe najviših je standarda, a tu su i najbolji ribolovni alati, 3 kompleta štapova i rola od 50 lbs i 3 kompleta od 80 lbs, te borbeni stolac. Jigging oprema, Shimano role i jigging master štapovi značajan su dio opreme. Brod omogućava komotan boravak na moru i uživanje u ribolovu 5-6 ribiča sa članovima posade, što je ujedno i optimalan broj ljudi za ribolov. Posadu čine: kapetan i mornar.

Foto galerija

http://tureta-tours.hr/